onsdag den 20. oktober 2010

Henselv; Lotte Haubart i yndlings farverne (gul og turkis) og favorit sjalet, som snart må være ganske tyndslidt.

3 kommentarer:

 1. jeg husker ikke, hvornår sjalet blev fremstillet, men kan da huske at jeg brugte det trofast, da jeg boede i Sønderborg, og det er da i hvert fald fem år siden, vil jeg mene, at jeg flyttede derfra. Billedet er taget det første sted, jeg boede i Svendborg, og så var det egentlig ikke Svendborg, det var nemlig Vindeby på Tåsinge

  SvarSlet
 2. Indrømmet. Jeg er og bliver en kommunikations nørd. Ikke bare har jeg studeret og undervist i forskellige former for verbal kommunikation, holdt foredrag om visuel kommunikation og krops sprog - og arbejdet en del med visuel kommunikation rent grafisk, så holder jeg af at formulere mig, at formidle tanker og viden og at blogge. Dette gør jeg om diverse mere eller mindre seriøse emner på diverse mere eller mindre seriøse fora.

  Denne her blog er en dogme blog

  SvarSlet
 3. Hvad i al verden er en dogme blog siger katten og laver runde, rullende øjne, mens Emil kigger troskyldigt i samme retning som han altid gør, fordi han er tvunget til det, indtil en eller anden venlig sjæl rykker ham i en anden retning.
  Det må jeg huske at gøre, når jeg er færdig med at skrive eller allerede før, lige om lidt, når jeg skal hen og lave nogle knækbrøds madder med pålægs chokolade.:)

  Det svar forlanger at komme ud nu:

  Jeg har lavet enkle retningslinier for mig selv:
  1) denne blog skal have et lunt og humoristisk glimt i øjet.
  2) denne blog må aldrig blive tung og indviklet eller for den sags skyld højtidlig.
  3) denne blog skal primært være en visuel blog.
  4) denne blog må aldrig handle om hjerte smerte eller YNK YNK, hvor har jeg det dårligt, fordi jeg har brugt så mange penge hos min tandlæge i år og nu skal bilen også til syn....
  5) denne blog skal være en glad blog basta.
  Og den må gerne være pjanket, der er så mange andre steder til alvor og seriøsitet.

  SvarSlet